Maak een afspraak

Salon Thalita biedt de mogelijkheid voor klanten uit Berghem, Oss en omgeving om direct een afspraak in te plannen en zelf een tijd te kiezen die u het beste uitkomt.Plan hier uw afspraak voor onze schoonheidssalon met de juiste behandeling direct.  U kunt ook altijd bellen of whatsappen.

[salon/]

Huisregels Salon Thalita

Behandelingen dienen geannuleerd te worden bij:

-Koorts/koortslip
-Griep
-Besmettelijke huidziekten

Gelieve dit aan te geven bij het maken van een afspraak.

 

Het maken van een afspraak

Salon Thalita werkt uitsluitend op afspraak en niet op zon- of feestdagen. Een afspraak maken kan telefonisch of per mail. U kunt er ook voor kiezen online een contactformulier in te vullen. Salon Thalita is een eenmanszaak, dus niet altijd beschikbaar om de telefoon aan te nemen. Spreek in dit geval uw naam en telefoonnummer in en u word zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wees op tijd

Salon Thalita vraagt u op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak, zodat de planning vlot kan verlopen en iedereen gebruik kan maken van de tijd die voor hem of haar gereserveerd is.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u te laat zijn voor uw afspraak wordt deze tijd van uw afspraak afgehouden. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering

U kunt uw afspraak 24 uur voor de behandeling kosteloos verzetten of annuleren. Wanneer u later dan 24 uur voor de benadeling afzegt of de afspraak niet nakomt (no-show) zal 50% van de door u gekozen behandeling in rekening worden gebracht. U dient dit bedrag binnen 7 dagen over te maken naar NL39RBRB0706471865 t.n.v. Salon Thalita.

Betalingsmogelijkheden

Behandelingen bij Salon Thalita kunnen alleen contant worden afgerekend.

Klachten of ontevreden

Salon Thalita doet er alles aan om de beste kwaliteit, diensten en producten aan te bieden. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. In dit geval stelt Salon Thalita het zeer op prijs als u contact opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Salon Thalita en worden niet versterkt aan derden. Hiervoor wordt toestemming gevraagd tijdens uw eerste behandeling.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Salon Thalita zijn niet gebonden aan vervaldatum. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze, dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Overig

Ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan.

Iedereen die gebruik maakt van de voorzieningen van Salon Thalita verklaard akkoord te gaan met onze huisregels c.q. voorwaarden.