HANNAH

Geef je huid een kans

Meten is weten, want daar begint alles mee! Bij een eerste behandeling wordt de huid opgemeten door middel van de Skin Analyser. Deze meet nauwkeurig het vochtgehalte, lipidegehalte en de pH-waarde van de huid. Met inzicht op deze metingen komen we precies te weten wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo wordt een gezichtsbehandeling precies aangepast op uw huidtype. Alle gezichtsbehandelingen van Hannah* zijn inclusief verven, harsen of epileren van het gelaat.

Lees hier alles over onze acne behandelingen.

*uitgezonderd Hannah Acne

Anbos Oss Berghem

WIMPERBEHANDELINGEN

Salon Thalita biedt een uitgebreid aanbod aan wimperbehandelingen. U kunt ervoor kiezen om de wimpers enkel te verven, maar u kan ook kiezen voor lash lifting of wimperextensions. Lash lifting geeft de wimpers op een natuurlijke manier een permanente krul die 6 tot 8 weken zichtbaar blijft. In combinatie met verven haalt u het optimale resultaat uit deze behandeling. Liever meer en voller ogende wimpers creëren? Kies dan voor wimperextensions. Met de one by one methode wordt er op al uw natuurlijke wimperharen een extensions geplaatst. Uw wimpers lijken langer, voller en zwarter, wat mascara en eyeliner overbodig maakt.

GELLAK

Stevig en lang mooi

Gellak is een combinatie van gel en gewone nagellak. Het verschil tussen gellak en gewone nagellak, is dat gellak meteen droog is zodra het uitgehard wordt onder de lamp. U hoeft dus niet meer te eindeloos te wachten tot uw nagels eindelijk droog zijn. Ook biedt gellak een lichte stevigheid aan de nagel tegenover gewone nagellak. Gellak blijft 2 tot 3 weken mooi op handen, en 6 tot 8 weken op uw voeten. Doordat uw nagels groeien is het noodzakelijk om na deze weken de gellak te verwijderen, de uitgroei bijwerken en de nagels weer korter vijlen. Heeft u hele slappe nagels en bent u opzoek naar iets extra’s? Dan is er de mogelijkheid om een laagje gel onder de gellak te plaatsen voor een steviger resultaat.

ONZE MERKEN

Salon Thalita werkt alleen met producten van de beste kwaliteit om uw ervaring in onze schoonheidssalon zo perfect mogelijk te maken.

Hannah Schoonheidssalon thalita Berghem Oss schoonheidssalon Huidverzorging acne puistjes huid
Florence Salon thalita Berghem Oss schoonheidssalon gelnagels nagels laknagels
Refectocil Salon thalita Berghem Oss schoonheidssalon wimpers verven
BrowTycoon Henna Salon Thalita Berghem Oss schoonheidssalon wimpers verven
lash extend Schoonheidssalon thalita Berghem Oss schoonheidssalon wimpers
Mrs. Lashlift wenkbrauwen Salon Thalita Berghem Oss schoonheidssalon wimpers verven
Clean easy Salon thalita Berghem Oss schoonheidssalon ontharing harsen

Bel direct
+31 (0)6 11 41 62 87