SALON THALITA

Schoonheidssalon in Berghem en regio Oss. Geniet, ontspan en ervaar

OVER DE SALON

Sinds januari 2018 ben ik, Thalita van Schaijk, trotse eigenaresse van Salon Thalita te Berghem. Met mijn diploma’s schoonheidsspecialiste niveau 3 en 4, Hannah Huidcoach, wimper- en nagelstyliste, bied ik een breed aanbod behandelingen. Mijn passie om mensen op weg te helpen naar het krijgen en behouden van een gezonde mooie huid voor klanten in heel Oss en omgeving!

Salon Thalita staat voor huidverbetering, ontspanning en een moment voor jezelf. Als gecertificeerd Hannah Huidcoach werk ik met de topproducten van Hannah. Hannah werkt volgens uniek systeem voor huidverbetering. Ieder mens, en dus elke huid is uniek. Iedere huid verdient een nieuwe kans om verzorging te krijgen in de behoeftes die nodig zijn. Dit doen we bij Salon Thalita met de huidverzorging van Hannah.

Sinds maart 2018 ben ik een Hannah Huidcoach. Dit omdat we veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van uw huid. We gaan samen voor een prachtig resultaat, waarbij ik u ga coachen en begeleiden. Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit.

 

Lees hier de algemene voorwaarden van Salon Thalita

Anbos Oss Berghem schoonheidssalon thalita

WIJ ZITTEN NIET STIL

243

TEVREDEN KLANTEN

1321

BEHANDELINGEN UITGEVOERD

421

MASSAGES GEGEVEN

1930

NAGELS GELAKT

EEN IMPRESSIE VAN ONZE SCHOONHEIDSSALON IN BERGHEM

ONZE MERKEN

Salon Thalita werkt alleen met producten van de beste kwaliteit om uw ervaring in onze schoonheidssalon zo perfect mogelijk te maken.

Direct bellen?

+31 (0)6 11 41 62 87